Multilocation –hybrid monitoimitila ja studio

 

Aitoja kohtaamisia etätyöskentelyssä ja etäopetuksessa

Katso yhteystietomme

StreamPlay Oy on kehittänyt uudenlaista teknologiaa etäkokouksia ja etäopetusta varten. Teknologiamme avulla fyysisesti eri paikoissa tapahtuva työskentely saadaan tuntumaan siltä, kuin osallistujat olisivat samassa tilassa.

Etäaika vaatii uusia ja parempia ratkaisuja

Etätyöskentely, etäopetus, videokonferenssit ja videotekniikan hyödyntäminen etänä tapahtuvissa kohtaamisissa ovat jo vahvasti tätä päivää. Näissä kohtaamisissa korostuu kuitenkin helposti se, että osallistujat ovat fyysisesti ja sosiaalisesti kaukana toisistaan. Etäisyyden tunne voi haitata kunnollisen vuorovaikutuksen syntymistä. Olemme kehittäneet ratkaisuksi etäaikaan ja kasvaviin etätyöskentelyn tarpeisiin sopivan uudenlaisen, immersiivisen telepresenssin mahdollistavan ratkaisun.

 

Konseptimme hyödyntää videotekniikkaa siten, että lopputuloksena on immersiivinen eli aidontuntuinen, mukaansatempaava kokemus, joka yhdistää niin yritysten eri toimipisteet, etäällä toisensa kohtaavat eri yritysten edustajat kuin yliopiston kampuksetkin toisiinsa saumattomasti. Tarjoamme yrityksille suunnatun Multilocation-konseptin ja yliopistolle ja korkeakouluille sopivan Multilocation Classroom -konseptin.

Multilocation yrityksille ja Multilocation Classroom yliopistoille ja korkeakouluille

Multilocation ja Multilocation Classroom (MLC) ovat luonnollisen koon telepresenssijärjestelmiä, jotka perustuvat jaetun kokous- ja luokkahuoneen kokemukseen.

 

Multilocation-tilan seinä toimii massiivisena telepresenssi-ikkunana toiseen vastaavaan Multilocation-tilaan missä tahansa päin maailmaa. Multilocation seinämme luo uskottavan visuaalisen kokemuksen, ja kokemusta täydentää konseptimme tarjoama korkealaatuinen äänimaisema. Multilocation konsepti tuo etätapaamiset ja toimipisteiden ja kampuksien yhdistämiset kokonaan uudelle tasolle. Ratkaisumme avulla saat aiempaa enemmän irti etätyöskentelystä.

 

Tarjoamme konseptejamme yrityksille, yliopistoille ja korkeakouluille Suomessa, muualla Euroopassa ja kautta maailman. Multilocation- ja Multilication Classroom (MLC) - tuotesivustot aukeavat kevään 2021 aikana osoitteessa www.multilocation.fi.

  • Multilocation, teknologiaa etätyöskentelyyn
  • Multilocation-lofo
  • Streamplay, tekniikkaa etätyöskentelyyn